Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον 13χρονο που αυτοκτόνησε στη Φυλή: «Θέλω να πεθάνω σε μικρή ηλικία»
Σε σοκ η τοπική κοινωνία με τον θάνατο του αγοριού, που βρέθηκε απαγχονισμένο στο σπίτι του στη Φυλή.

Bullying δεχόταν ο 13χρονος που έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο σπίτι του, στη Φυλή. Σύμφωνα με συμμαθητές του «είχε πει σε έναν φίλο του ότι "θέλω να πεθάνω σε μικρή ηλικία". Του είπε ο φίλος του, "δεν είναι σωστό αυτό που λες γιατί είμαστε πολύ μικροί ακόμα για να παίρνεις έτσι αποφάσεις».
«Στο σχολείο απ΄ ό,τι ξέρω ”έτρωγε” λίγο bullying, του έκαναν bullying τα παιδιά, αλλά νομίζω είχε σταματήσει αυτό τον τελευταίο καιρό», δήλωσε συμμαθήτριά του στο Live News.
«Στο δημοτικό περισσότερο. Στο γυμνάσιο δεν νομίζω. Στο δημοτικό, όμως, γινόταν bullying σε αυτό το παιδί. Το είχε πει στον ψυχολόγο το παιδί. Είχε μια λίγο πιο λεπτή φωνή από τα άλλα παιδιά και το έλεγαν γκέι. Κι αυτός δεν ήθελε να το υποστεί. Δηλαδή δεν του άρεσε αυτό που γινόταν», ανέφερε άλλος συμμαθητής του.
«Είχαν πάρει ένα κέρμα και του το έβαζαν στον π@@ του για πλάκα... Τη δεχόταν γιατί ήταν αδύναμος για να κάνει κάτι στα άλλα παιδιά. Τελευταία, ναι είχε σχέση με μία κοπέλα και χώρισε πριν από 2-3 μέρες νομίζω».
«Είχε λίγο πιο λεπτή φωνή το παιδάκι και έκανε τα πάντα, μπορεί κάποιο αγόρι αυτό να το θεωρήσει κοριτσίστικο, αλλά αυτό το παιδί έκανε τα πάντα», πρόσθεσαν οι συμμαθητές του.
Τα τελευταία λόγια
Λίγη ώρα πριν βάλει τέλος στη ζωή του, οι γονείς του παιδιού το ρώτησαν αν θα ήθελε να πάει μαζί τους στη θάλασσα για να πάνε όλοι μαζί μετά για φαγητό. Σύμφωνα με το Open, ο 13χρονος αρνήθηκε. «Εγώ θέλω να κάτσω στο σπίτι, δεν θα έρθω σήμερα», απάντησε.
Σύμφωνα με την εκπομπή Open Τώρα, το παιδί απαγχονίστηκε στην εσωτερική σκάλα του σπιτιού και το βρήκε νεκρό ο μεγαλύτερος αδελφός του.